Koti Gfx pähkinänkuoressa

Gfx.fi on yhteisö, jonka tarkoituksena on koota yhteen suomalaista digimediaosaamista. Halusimme verkkoon kohtaamispaikan, jossa kaikki alasta kiinnostuneet voivat keskustella ja jakaa ideoita, linkkejä, trendejä yms.

Sivuston tavoitteena on kehittää suomalaista web-genreä yhteisen ajatuksenvirran myötä. Työskentelet tai opiskelet alalla, tai olet muuten vain kiinnostunut digitaalisen median saloista, me toivotamme sinut tervetulleeksi.

Oletko kiinnostunut julkaisemaan jutun Gfx:ssä? Lue ohjeistus jutun kirjoittajalle.

Ylläpito esittäytyy

Kaikki perustuu kahteen asiaan. Hyvään suunnitteluun ja erinomaiseen kahviin.

Henri TokolaTwitterKotisivu
hoo
Webin tekninen puoli on mukana niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Päällimmäisenä työkalupakissa ovat PHP ja JavaScript, mutta muitakin aarteita sieltä voi löytyä.

Juha VallströmTwitter
wee

Kirjoittajat

Sivustojen kanssa olen puuhaillut muutaman vuoden. Pari vuotta sitten heräsi todellinen kiinnostus, jolloin aloin harjoittelemaan aktiivisesti ja lukemaan alan blogeja. Nykyään teen freelancerina verkkomarkkinointia, webkehitystä ja -suunnittelua.

LauriTwitter
Lauri
Olen erityisesti netin front end -tekniikoista kiinnostunut tietojenkäsittelyn opiskelija Tampereelta. Sivuja tehtaillessa minulle tärkeitä asioita ovat mm. käytettävyys ja sivujen toimivuus mahdollisimman laajalle käyttäjäkunnalle.

Parasiitti
Teen ammatikseni web- ja graafista suunnittelua. Kotipaikkana Rovaniemi. Intohimona digitaalinen maailma ja tuhdilla beatilla varustettu musiikki.

jarnof
Olen 30-vuotias Web UI Developer Helsingistä. Olen työskennellyt web-käyttöliittymien kanssa vuosituhannen alusta saakka.

zvona

Ota yhteyttä

Tunnetko olevasi alan konkari, ja kiinnostunut kirjoittamaan Gfx:ään? Haluatko antaa palautetta tai oletko kiinnostunut yhteistyöstä? Ota yhteys meihin alla olevalla lomakkeella.

Nimi

Sähköposti*

Viesti

1 + 1 = 

Uudet jäsenet

teflnlduw
Liittyi jo aikaa sitten
yhepkroz7
Liittyi jo aikaa sitten
mczfhizod
Liittyi jo aikaa sitten
gpvwxrks
Liittyi jo aikaa sitten
samidaox34
Liittyi jo aikaa sitten

Julkaisuarkisto

Yhteistyössä

Haluatko yhteistyöhön? Ota yhteyttä.