Koti Julkaisu

RSS

2010 – startti

2010 – startti
Julkaistu 14.01.2010 Kommentoi

Idea suomalaisesta digifoorumista kypsyi kesän 2009 lopussa. Talkoovoimin rakennettu sivusto kehittyi syksyn mittaan toimivaksi kokonaisuudeksi. Lopputulos herätti uteliaisuutta ja keskustelua alalle vihkiytyneissä ihmisissä. Vuoden vaihteessa beta-vaihe oli ohitettu ja suurimmat kehityksen virstanpylväät saavutettu. Gfx.fi oli syntynyt.

Päämäärä

Mikään muu media ei ole koskaan aikaisemmin yhdistänyt taidetta ja teknologiaa samalla tavalla kuin web. Ala on yhä nuori ja kehittyy huimaa vauhtia. Siitä syystä yksinäisen ratsastajan on vaikea pysyä kehityksen mukana.

Gfx.fi:n tarkoituksena on rakentaa suomalaisille yhteinen digimedia-alan foorumi, jossa yhdessä mutustellaan digimaailman menoa. Foorumi koskee mm. seuraavia aiheita: digitaalinen design, käyttöliittymäsuunnittelu, web-ohjelmointi, hakukoneoptimointi ja markkinointi. Lue Gfx.fi aiheinen artikkeli vierityspalkista.

Keskustelu

Keskustelualueella keskustellaan, luodaan yhteyksiä, seurataan trendejä, kysytään ja neuvotaan. Pyrimme aina kehittämään sivustoa ja keskustelualuetta saadun palautteen mukaan. Ole aktiivinen, osallistu ja vaikuta.

Julkaisut

Julkaisut koskevat alan ilmiöitä ja teknologiaa. Niillä pyritään herättämään mielenkiintoa ja keskustelua eri aiheista. Joukossa on myös ns. tutoriaaleja ja vinkkipaketteja, jotka toivottavasti koetaan hyödyllisiksi.

Löytyykö sinulta intohimoa digialaa kohtaan? Etsimme lisävoimia julkaisujen tekemiseen. Jutun tekijän tiedot lisätään julkaisun yhteyteen. Ota yhteyttä info-sivun kautta, jos mielenkiintosi heräsi.

Vuosi 2010

Tulevalle vuodelle lupaamme uusia ominaisuuksia, sivuston hienosäätöä ja mielenkiintoisia julkaisuja. Luomme mm. kirjoittajaprofiilit julkaisuille, parannamme etusivun jaottelua ja kehitämme sivustolle uusia osioita. Tervetuloa mukaan!

Kirjoittajaprofiili Tämä julkaisu on Gfx.fi ylläpidon kirjoittama. Tarkemmat tiedot ja yhteyslomakkeen löydät Info-sivulta.
Kirjoittaja Gfx ylläpito Twitter

Kommentit

Ei yhtään kommenttia vielä.

Nimi *
Sähköposti *
URL
Kommentti *

Uudet jäsenet

teflnlduw
Liittyi jo aikaa sitten
yhepkroz7
Liittyi jo aikaa sitten
mczfhizod
Liittyi jo aikaa sitten
gpvwxrks
Liittyi jo aikaa sitten
samidaox34
Liittyi jo aikaa sitten

Julkaisuarkisto

Yhteistyössä

Haluatko yhteistyöhön? Ota yhteyttä.